Ladă depozitare lemn – Cum să o folosești pentru organizarea cămării? 

O ladă de depozitare poate fi utilizată în mai multe feluri. De exemplu, cu ajutorul acestora pot fi concepute diferite decorațiuni pentru interior și de exterior, prin care să se modifice cu totul design-ul casei. 

Astăzi a venit vremea să vorbim și să detaliem câteva metode prin care o ladă depozitare lemn poate fi utilă în cămară. Dacă ești o persoană organizată, care iubește ordinea și curățenia, cu siguranță acest articol este ideal pentru tine! 

Cum să folosești o ladă depozitare lemn în cămară? 

Te-ai obișnuit să pui în cămară tot felul de ingrediente necesare în bucătărie? În cazul în care îți dorești să găsești mult mai ușor aceste produse, este indicat să organizezi acest spațiu cu ajutorul unor lădițe depozitare. În felul acesta, deschizi cămara și ai acces facil la toate cele necesare, într-un timp scurt și facil.  

Iată ce poți face: 

  1. Borcane 

În mod normal, te-ai putea gândi că o ladă depozitare lemn nu ar putea fi utilă pentru organizarea borcanelor cu zarzavaturi pentru iarnă, însă adevărul este altul.  

Cumpără mai multe lăzi de acest fel, și vei reuși să împarți borcanele pe categorii. Astfel, poți pune borcanele mici într-o ladă, iar pe cele mari în altă ladă. De asemenea, poți să organizezi borcanele pe categorii, precum: gemuri, compoturi, zarzavaturi, murături  și tot ceea ce mai ai în cămară.  

La final, așază-le unele lângă altele și etichetează lăzile.  

  1. Produse de dimensiuni mici 

Dacă depozitezi în cămară diferite condimente, poate fi o idee bună să le introduci pe toate în aceeași ladă, astfel încât să le găsești  într-un singur loc. Această variantă este una optimă, mai ales în cazul în care nu obișnuiești să ții condimentele în borcane, ci în plicuri.  

Același lucru poți face și cu ceaiurile, tipurile de făină pe care le folosești sau cu conservele. Ca să le diferențiezi între ele, poți să vopsești lăzile în culori diferite.  

  1. Legume și fructe 

Ții legumele și fructele în cămară, însă în sacoșe, iar acest lucru afectează aspectul general al spațiului? Poate fi o idee bună să cumperi mai multe lădițe de dimensiuni generoase, astfel încât să le depozitezi cât mai frumos. 

Prin urmare, dacă obișnuiești să culegi merele din curte toamna, pune-le într-o singură ladă și continuă în acest fel cu toate legumele și fructele pe care le cultivi sau le procuri pe tot parcursul anului.  

  1. Doze 

Dacă sticlele cu suc și apă își au locul în cămara casei, cu siguranță nu le poți depozita în lădițe, ci le poți așeza într-un mod cât mai organizat pe podea sau pe un raft. Însă, ceea ce poți face este să pui într-o astfel de ladă toate dozele cu băuturile preferate.  

Așază lada lângă PET-uri, pentru ca băuturile să se găsească în același loc, indiferent dacă acestea sunt de mai multe feluri.  

Așadar, poți continua în acest fel cu toate produsele pe care le ții în cămară. La final, te poți bucura de un design aerisit, de mai multă organizare și de ordinea de care ai nevoie într-un spațiu atât de mic, dar plin cu toate cele necesare casei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare