Idei de jocuri și activități în aer liber

Acum că a venit vremea frumoasă și putem din nou să ieșim din case, ce mod mai bun de a sărbători ziua copilului tău dacă nu cu o petrecere în aer liber? Dacă e vreme frumoasă și se poate distra cu prietenii atunci e și mai bine, nu?

Cu toate acestea nu este suficientă niște pizza și niște suc, e nevoie și de muzică și jocuri! Iar dacă pizza nu îți putem recomanda, îți putem recomanda câteva jocuri tari, care vor face deliciul petrecerii!

Jenga

Un joc ca Jenga va pune la încercare concentrarea și atenția celor mici și va fi un mod distractiv de a petrece timpul. Poți chiar scrie provocări pe câteva dintre ele pe care să le facă în momentul în care elimina una dintre bucăți!

Idei de provocări:

  • Stai într-un picior până la următoarea rundă
  • Sari coarda de 10 ori
  • Spune o poezie
  • Fă o tură cu un ou pe o lingură pe lângă casă
  • Învârte-te de 10 ori

Coarda de sărit

O variantă e ieftină de joc este să ai mai multe corzi de sărit. Împarți copii în echipe și îi provoci să concureze între ei: doi învârt coada iar alți doi sar! Pe lângă faptul că va fi distractiv pentru cei mici îi va și face să își consume toată energia. Poți vedea o variantă mai complicată a jocului mai jos. Iar coarda o poți comanda de aici.

Concurs de karturi

VRUM VRUM! Competiția cu karturi sau biciclete. Faci un traseu prin curte iar copii concurează între ei. Cel care pierde primește o provocare, iar cel care câștigă un premiu! Provocarea poate fi ca cele de la Jenga, scurte și amuzante. Iar premiul poate fi o ciocolată, o extra felie de tort sau poate chiar să îi ofere el provocarea pierzătorului.

Joc de pescuit

Jocul acesta îl puteți juca atât afară cât și înăuntru, deși probabil este mai distractiv afară! Este un joc de creativitate și răbdare care îi va face să stea liniștiți măcar câteva minute! Și ca să îl faci cât mai distractiv, poți să îi oferi un premiu celui care colectează cei mai mulți pești în cel mai scurt timp.

Desenează și ghicește

Tot ce ai nevoie pentru acest joc este de o tablă, niște cretă și niște bilețele cu cuvinte. Împarți copii în două echipe și dai drumul la joacă. Garantăm că cei mici se vor distra copios încercând să deseneze și să ghicească cuvintele.

Gata! Sunteți pregătiți de distracție! Dacă vrei să stai la curent cu promoțiile noastre ne poți urmări pe Facebook și Instagram, iar dacă vrei alte produse le poți găsi pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare