Decorațiuni cu flori DIY pentru un design primăvăratic în casă 

Primăvara este aproape, așa că  este un moment oportun să începi să te gândești la câteva decorațiuni cu flori, pe care să le introduci în casă. Cu ajutorul acestora poți transforma cu totul aspectul locuinței, astfel încât să obții un plus de culoare, veselie și de luminozitate. 

EuroArt vine în sprijinul tău cu câteva idei de decorațiuni cu flori și cu o gamă largă de produse potrivite. Analizează cu atenție articolele de pe site, comandă tot ceea ce consideri că te-ar putea ajuta în demersul tău și bucură-te de un cămin cu aspect tematic. 

Decorațiuni cu flori DIY pentru case pregătite de primăvară 

Pentru început este recomandat să așezi în cutii de depozitare toate ornamentele de iarnă. Apoi, pune în aplicare ideile de mai jos, astfel încât să aduci primăvara în casa ta! 

  1. Cutie florală 

Îți dorești un aranjament floral care să reprezinte un punct de interes în bucătărie sau în living? Atunci ai nevoie de o cutie din lemn și de câteva flori artificiale multicolore. Vopsește cutia într-o nuanță caldă, după care lipește florile, pe rând, în interiorul acesteia.  

Acest model de decorațiuni cu flori este gata în doar câteva minute, așa că reprezintă o idee excelentă, pe care o poți lua în vedere oricând ai puțin timp liber la dispoziție.  

În plus, este un ornament care poate fi făcut cu succes alături de toată familia, așa că ia copiii și distrați-vă împreună! Poți să-i lași să picteze orice își doresc pe toată suprafața cutiei, astfel încât rezultatul final să fie unul cât mai original.  

  1. Pușculiță cu flori 

Pe site-ul EuroArt găsești mai multe variante de pușculițe interesante. Poți să te orientezi către cea sub formă de cabină telefonică sau către orice altă alternativă pe care o găsești în secțiunea de decorațiuni de lemn

Dacă îți dorești să o transformi într-un ornament de primăvară cu design desăvârșit, tot ceea ce trebuie să faci este să iei câteva acuarele și să o pictezi cum știi mai bine. De exemplu, poți picta la baza acesteia mai multe flori multicolore de dimensiuni mici și câteva fire de iarbă.  

  1. Casă cu acoperiș din flori 

Achiziționează o figurină din lemn sub formă de casă și personalizeaz-o după bunul plac. De exemplu, poți picta toate elementele care se regăsesc în jurul acesteia, iar în ceea ce privește acoperișul, poți să-l acoperi cu câțiva trandafiri din plastic.  

Acest model de decorațiuni cu flori poate fi amplasat în orice cameră a casei, mai ales dacă te orientezi către plantele în nuanțe versatile. Poate reprezenta cu succes un obiect de decor de impact, așa că ai toate motivele pentru care să îți ornezi locuința cu ajutorul acestuia.  

În concluzie, dacă vrei o casă care să te reprezinte în totalitate și în care să te simți excelent, este bine să pui accentul pe câteva decorațiuni cu flori realizate pe cont propriu. În momentul în care concepi ornamente DIY, pui suflet în tot ceea ce faci, iar locuința capătă o altă atmosferă și stare.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare