4 metode prin care poți construi o casă de păsări frumoasă 

Prichindelul tău își dorește o casă de păsări în grădină sau vrei să îl înveți cum se construiește un astfel de produs? Atunci este bine să începi să te informezi cu privire la pașii prin care poți concepe un model simplu, dar frumos. 

EuroArt te ajută cu întregul plan prin care poți obține casa de păsări mult dorita, plus câteva sfaturi și sugestii eficiente. Este important ca cel mic să ia parte la tot acest proces, pentru a-l ajuta să-și dezvolte abilitățile practice într-un mod cât mai plăcut și dinamic. În plus, momentele de acest fel rămân amintiri de neuitat, care pot oferi un zâmbet pe buze și peste mai mulți ani. 

4 tipuri de casă de păsări 

  1. Casă de păsări dintr-un sertar vechi 

Ai în casă un dulap pe care nu-l mai folosești? Atunci scoate un sertar și construiește o casă de păsări cu ajutorul acestuia.  

Tot ceea ce trebuie să faci este să-l vopsești într-o nuanță aprinsă. Apoi, amplasează-l în poziție verticală pe suprafața trunchiului unui copac. În interiorul sertarului așază un ceainic de dimensiuni mari cu câteva crenguțe în interior. Acesta este locul în care pot crește familiile de păsări. 

  1. Casă de păsări din ghiveci 

Ai un ghiveci mare pe care îl folosești rar? Atunci încearcă să-l faci să fie util într-un alt scop! 

Decupează o zonă mică laterală de pe suprafața ghiveciului, astfel încât să creezi intrarea păsărilor, iar deasupra așază o bucată de tablă. Pentru a obține un design unic, amplasează în zona superioară a căsuței mai multe plante artificiale. Poți să alegi fie plante curgătoare, verzi, fie trandafiri, zambile sau alte flori viu colorate. 

La final, fixează cât mai bine casa în copac, astfel încât aceasta să nu riște să cadă în cazul unor ploi torențiale sau a unor rafale puternice de vânt. 

  1. Casă din butoi 

Ai un butoi și ești indecis cu privire la utilizarea lui? Poți să creezi o casă de păsări cool cu ajutorul acestuia, mai ales dacă are dimensiuni reduse.  

Vopsește-l în aceeași nuanță cu scoarța copacului, astfel încât să se integreze cât mai bine în peisaj. În cazul în care copilul își dorește să personalizeze căsuța, poți să-i oferi posibilitatea de a lipi pe toată suprafața butoiului mai multe figurine din lemn în nuanțe vii. 

În cele din urmă, poziționează căsuța pe una dintre crengile copacului ales de copil și bucură-te alături de acesta de rezultatul obținut! 

  1. Casă de păsări în hexagon 

Dacă nu ai la îndemână produsele de mai sus, poți comanda o casă de păsări de la EuroArt.  Intră pe site la secțiunea obiecte din lemn și comandă o casă de păsări în formă de hexagon.  

Lasă copilul să picteze produsul după bunul plac, apoi agață rezultatul final de un copac din curte. 

Așadar, este destul de ușor să creezi o casă de păsări, mai ales dacă beneficiezi de toate instrumentele și articolele necesare. Analizează cu atenție oferta EuroArt și vezi ce produse te-ar putea ajuta în acest proces creativ! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare