4 idei de cadouri pentru Ziua Copilului

Se apropie Ziua Copilului, motivul perfect pentru a-l răsfăța pe prichindelul tău cu un cadou. Nu știi ce să îi cumperi? Te ajutăm noi. Mai jos găsești cele mai bune idei de cadouri pentru Ziua Copilului.

Puzzle-uri

Dacă copilul tău are o minte agilă, un puzzle este cadoul perfect pentru acesta. Îl va provoca și îl va ajuta să își dezvolte gândirea logică. Nu doar atât, dar în această perioadă, un puzzle este metoda perfectă pentru ca acesta să își antreneze mintea.

Noi îți oferim o gamă largă de puzzle-uri pe care le găsești aici, dar câteva dintre preferatele noastre sunt acestea: 

Puzzle colorat de taiat legume

Ai un princhindel care debortează creativitate? Atunci ceva de pictat este cadoul potrivit pentru cel mic. Cu siguranță îi va plăcea să picteze un șorț, o pernă sau o căsuță, pe care mai apoi să le și folosească după ce termină. Este mult mai interesant decât să pictezi pur și simplu o foaie de hârtie.

Nisip kinetic

Având în vedere că cel mai probabil vara aceasta nu vom putea merge la mare, nisipul kinectic ar putea fi o surpriză plăcută și o alternativă bună atunci când nu te poți bucura de nisipiul de la mare. Găsești mai multe variante aici.

Jocuri interactive

Ce poate fi mai frumos ca un cadou de 1 iunie? Un cadou de 1 iunie de care vă puteți bucura împreună! De aceea îți recomandăm să arunci o privire peste jocurile de pe site-ul nostru. Vei găsi o varietate de jocuri pentru toate vârstele.

Acum că ți-am dat câteva idei de cadouri pentru Ziua Copilului nu mai rămâne decât să comanzi cadoul! Grăbește-te, comandă-l acum ca să ajungă până pe 1 iunie!

Nu uita să ne urmărești si pe conturile noastre de pe Facebook și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare