3 idei de decorațiuni din lemn pentru grădină 

Grădina casei este un loc în care poți petrece timp de calitate alături de cei dragi sau în care poți trăi numeroase momente de relaxare. Pentru a spori beneficiile pe care le oferă acest spațiu exterior, este indicat să te concentrezi pe procesul de amenajare.  

De aceea, dacă vrei să transformi grădina într-o oază de liniște și de stare de bine, este indicat să te gândești la modalitățile prin care o poți decora într-un mod care să te reprezinte.  

Spre exemplu, poți să te orientezi spre câteva decorațiuni din lemn, care oferă durabilitate, rezistență și versatilitate. Lemnul este un material care se potrivește de minune atât în interiorul casei, cât și în exteriorul acesteia, indiferent de stilul de amenajare ales. Acesta oferă un design plăcut și călduros  oricărui tip de spațiu, așa că poate reprezenta alegerea perfectă, atunci când vine vorba despre decorațiunile de grădină.  

Astfel, dacă îți dorești o grădină în care să găsești și să beneficiezi de relaxarea mult dorită, este indicat să pui accentul pe lemn, care este un material prietenos, ce se integrează de minune în mediul exterior al casei tale.  

Poți amplasa în curte atât decorațiuni handmade, cât și produse finisate, însă totul depinde de preferințele tale. Ca să fim alături de tine, îți propunem câteva idei decorațiuni din lemn, din care te poți inspira cu încredere! 

Idei de decorațiuni din lemn ușor de pus în practică 

Dacă îți dorești o grădină cu stil, pune în aplicare următoarele idei de decorațiuni din lemn.  

Acestea sunt: 

  1. Flori în cutie de lemn 

În cazul în care îți surâde ideea de a concepe mai multe tipuri de aranjamente care să includă  decorațiuni lemn, este posibil să-ți placă varianta de a amplasa în grădină mai multe cutii cu flori artificiale. Acest tip de ornamente de exterior pot oferi o atmosferă caldă și prietenoasă grădinii. 

Ai nevoie de mai multe cutii din lemn de dimensiuni mari și de mai multe tipuri de flori naturale, printre care se pot număra și câteva fire artificiale. 

Pictează cutiile așa cum știi mai bine, dar cu nuanțe vii, așază florile  în interior și poziționează ornamentele rezultate atât pe pervazurile și scările  exterioare ale casei, cât și pe masa din foișor.  

Cât de interesantă ți se pare această idee? 

  1. Ornament de agățat 

Cumpără mai multe felii din lemn. Apoi, mergi în natură, în căutarea unei crengi medii de copac. Cu ajutorul unei bormașini realizează câte o gaură în toate feliile de lemn. După, leagă-le unele sub altele cu ajutorul unui șnur sau a unei ațe. La final, prinde ultima felie de lemn de creanga naturala și concepe o agățătoare.  

Prinde ornamentul creat pe unul dintre pereții exteriori ai terasei sau pe trunchiul unui copac. 

Poți face mai multe decorațiuni de acest fel, astfel încât să oferi viață spațiului exterior într-un mod simplu, rapid și ieftin.  

  1. Floare din lemn 

Dacă îți dorești să creezi o floare cu ajutorul feliilor din lemn, ai nevoie de doar puțin timp liber la dispoziție și puțină îndemânare.  

Cumpără mai multe felii din lemn pe care să le așezi și lipești astfel: o felie în mijloc și alte 5 bucăți care să o înconjoare. Vopsește rezultatul final astfel: coloreaz-o pe cea din mijloc cu galben, iar pe celelalte cu nuanța preferată. 

La final, prinde ornamentul de o șipcă de lemn, pe care să o introduci ulterior în pământ. În felul acesta, poți personaliza și contura aleea din fața casei. 

În concluzie, este destul de ușor să creezi pe cont propriu mai multe idei decorațiuni din lemn, care să ofere un plus de strălucire și de culoare grădinii. Joacă-te cu accesoriile decorative așa cum știi cel mai bine, astfel încât să obții ornamente de vis! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare